HSV MAG NOG DROMEN VAN TITEL 

 

HSVEdit.jpg      

  

 

De spanning in de tweede klasse A is om te snijden. Promovendus HSV heeft één speelronde voor het einde nog uitzicht op het kampioenschap. Uitgerekend koploper Zaanlandia is dan de tegenstander. Door een zwaarbevochten overwinning op Kolping Boys mag HSV blijven dromen van de titel. Voor rust verzuimde Ruben Bugter HSV vanaf de stip op een voorsprong te schieten. Na rust maakte Bugter zijn fout goed, maar niet veel later scoorde Roy Duineveld de gelijkmaker. Rick Houtenbos was uiteindelijk het Heilooër goudhaantje: 2-1.
Ook voor Kolping Boys is de wedstrijd Zaanlandia-HSV van belang, want bij een nederlaag van HSV zijn de Oudorpers bij een overwinning of gelijkspel verzekerd van de nacompetitie.  
Voor Alkmaarsche Boys is het doek gevallen na de 0-3 nederlaag tegen Zaanlandia.
De Foresters verzekerde zich van nog een seizoen tweede klasse voetbal. Tegen KFC opende Milo Blei al vroeg in de wedstrijd de score. Na de 1-1 in de tweede helft scoorde Barry Koppes vlak voor tjd de winnende.
Voor SVW'27 is het nog even billenknijpen. Bij winst op Alkmaarsche Boys zijn de voetballers uit Heerhugowaard veilig. Bij iedere andere uitslag is het afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd Texel'94-VSV. Mogelijk moet SVW'27 via de nacompetitie proberen het vege lijf te redden.

FC Uitgeest, dat vanwege het ICGT een aantal vaste krachten miste, boekte tegen DEM, dat nog een klein kansje had op het kampioenschap in de eerste klasse, een knap resultaat. In de eerste helft opende Jorn Brouwer de score. Na rust was topscorer Rik Stals verantwoordelijk voor de gelijkmaker. DEM is verzekerd van de nacompetitie.
AFC'34 nam na rust afstand van Hillegom. Sercan Yilmaz en Bas Kansen bepaalden de eindstand op 0-2.

Zeevogels degradeerde uit de derde klasse zonder zelf in actie te komen. JVC won namelijk, waardoor Zeevogels JVC niet meer kan achterhalen.
Egmondia leverde een wereldprestatie door zich te verzekeren van nog een jaar in de derde klasse. Egmondia versloeg Kleine Sluis met 3-1. Justin Recourt scoorde twee keer. Tussen de doelpunten van Recourt in doelpuntte Sean Mooij.
Vitesse'22 verloor in een leuke wedstrijd met 1-2 van FC Den Helder. Jort Kaandorp scoorde vanaf de strafschopstip 1-2.
Vrone en Vios (W) deelden de punten. Hoewel de debuterende A-junior Martijn Visser pas in de 97e minuut de 1-1 scoorde, was de puntendeling terecht.
Bij de derby tussen Meervogels en Limmen stond alleen prestige op het spel. Meervogels won door twee doelpunten van Tom Adrichem en een van Roy Haasbroek met 3-1. Voor Limmen scoorde Sem Winter.
De derby in de derde klasse C tussen De Kennemers en Wijk aan Zee werd een prooi voor De Kennemers. Yassine Ibrahimi opende de sore, waarna Stef Vonk de marge op twee bracht. Lex Aardenburg bracht de spanning terug, maar nog voor rust was het verschil weer twee dankzij Leroy de Graaff. Mathijs van Hooff was de maker van het tweede Wijk aan Zee doelpunt, waarna Vonk de wedstrijd besliste: 4-2.

De wedstrijd in de vierde klasse B tussen KSV en Victoria O werd na negenentwintig minuten gestaakt wegens een blessure van scheidsrechter Jansen. Op dat moment was de stand 1-1. Voor KSV scoorde Jordy van der Ham.
Kampioen Koedijk versloeg ook Hugo Boys. Geholpen door een eigen doelpunt van Jeffrey de Cocq van Delwijnen kwam Koedijk op voorsprong. Nadat Hugo Boys door Thijs Wolkers en Jos Rendering op 1-2 was gekomen, scoorde Remco Reinhard vier keer. Door de nederlaag is deelname aan de nacompetitie voor Hugo Boys een beetje op losse schroeven komen te staan.
WMC verloor kansloos met 0-4 van De Rijp.
Alcmaria Victrix ging op eigen veld tegen Apollo'68 met 0-2 onderuit.

Vijfdeklasser Sint Adelbert versloeg dvc Buiksloot met 5-3. Melvin Duine scoorde twee keer. Thijs Palfenier, Arno Tromp en Niels Zentveld namen de overige doelpunten voor hun rekening.

ADO'20 speelde met 2-2 gelijk. EVV was de tegenstander. Voor de derdedivisionist uit Heemskerk scoorden Gert Jan van Leiden (1-0)en Sead Mazreku (2-0).

Voor de karakteristieken klik hier 

LIMMEN (VR.) BESTOLEN BIJ TITELKANDIDAAT 

 

RosaMinedit.jpg      

  

 

De vrouwen van Limmen keerden met gemengde gevoelens terug uit Winkel. Aan de ene kant was het elftal van Frank Donker met het punt, dat het behaalde tegen titelkandidaat Winkel. 'Maar we zijn hier wel bestolen', foeterde Limmen-trainer Frank Donker. Daarmee doelde Donker op de glaszuivere doelpunten van Jent Bakker en Tess Ligthart die werden afgekeurd. In plaats van 2-4 eindigde de wedstrijd in 2-2. Jent Bakker en Arja Olling scoorden voor Limmen. Door de puntendeling zag Winkel de titelkansen in rook opgaan. 
De Kennemers was al met zijn gedachten bij de nacompetitie. Tegen Floreant verspeelde het een door doelpunten van Michelle van der Heijden en Marit van der Meij 2-1 verkregen voorsprong. Na rust boog Floreant de 2-1 achterstand om in een 2-4 overwinning.

In de eerste klasse speelde Alcmaria Victrix met 2-2 gelijk tegen De Zweef. Na een 0-1 achterstand bracht Fabienne Vaalt de stand in evenwicht. Na rust nam De Zweef weer een voorsprong. Bo Verhagen tekende voor de 2-2. Bianca Kwast kreeg een uitgelezen mogelijkheid om haar ploeg drie belangrijke punten te bezorgen. Kwast, die nog geen strafschop had gemist, faalde nu wel vanaf de stip.
Kolping Boys verloor kansloos met 6-0 van Maarssen, dat al kampioen is. Hierdoor passeerde Alcmaria de Oudorpers op de ranglijst. Als er geen verandering in de stand komt, dan is Kolping Boys verzekerd van de nacompetitie voor handhaving en handhaaft Alcmaria Victrix zich rechtstreeks.

Zeevogels, koploper in de vierdeklasse B, maakte tegen het tweede team van Kolping Boys geen fout. Mede door vijf doelpunten van Lotte Hopman won Zeevogels met 8-5.
HSV speelde woensdag al tegen Oosthuizen. Daisy Veerkamp en Anouschka Schaapzorgden voor een 2-0 ruststand. Na rust scoorden Rosanne de Groot twee keer. Desi van de Reep en Michelle Geesken bepaalden de eindstand op 6-0.
In de vierde klasse C won Vitesse'22 met 3-1 van DSOV. Mirthe Zaal, Sharon Brakenhoff en Merel Groen scoorden voor Vitesse'22.

Vijfdeklasser Koedijk won van het tweede team van Vitesse'22. Na een helft had Vitesse'22 nog een 3-2 voorsprong. Wendy Kemker scoorde beide doelpunten. Na rust bezorgden Manon Gardien en Juliette Guittet, die twee keer scoorde, Koedijk de zege: 3-5.

Hoofdklasser Reiger Boys verloor met 1-4 van Be Quick'28.  Na vijfenveertig minuten was de stand nog in het voordeel van Reiger Boys. Niki Rensen had de score geopend. Reiegr Boys kent nog steeds degradatiezorgen.  

Vierdeklasser DEM verloor met 0-2 van DZS. Dit was de laatste wedstrijd voor de vrouwen van DEM. Volgend seizoen spelen zij in het shirt van De Kennemers.


Eerste klasse C
Alcmaria Victrix-De Zweef 2-2 (1-1).
0-1, Fabienne Vaalt 1-1, 1-2, Bo Verhagen 2-2.

Bijzonderheid: 90. Bianca Kwast (Alcmaria Victrix) mist een strafschop bij een 2-2 stand.

Maarssen-Kolping Boys 6-0 (2-0).
1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0.

Tweede klasse E
Winkel-Limmen 2-2 (2-1).
1-0, Jent Bakker 1-1, 2-1, Arja Olling 2-2.

BVV De Kennemers-Floreant 2-4 (2-1).
0-1, Michelle van der Heijden 1-1, Marit van der Meij 2-1, 2-2, 2-3, 2-4.

Vierde klasse B
HSV-Oosthuizen 6-0 (2-0).
Daisy Veerkamp 1-0, Anouschka Schaap 2-0, Rosanne de Groot 3-0, Desi van de Reep 4-0, Rosanne de Groot 5-0, Michelle Geesken 6-0.

Zeevogels-Kolping Boys 2 8-5 (6-3).
Lotte Hopman 1-0, 1-1, Lotte Hopman 2-1, 2-2, Lotte Hopman 3-2, Lotte Hopman 4-2, 4-3, Inge van Niekerk 5-3,
Eva Melker 6-3, Eva Melker 7-3, Lotte Hopman 8-3, 8-4, 8-5.

Vierde klasse C
Vitesse’22-DSOV 3-1 (1-1).
0-1, Mirthe Zaal 1-1, Sharon Brakenhoff 2-1, Merel Groen 3-1.

Vijfde klasse C
Vitesse’22 2-Koedijk 3-5 (3-2).
1-0, Wendy Kemker 1-1, 2-1, 3-1, Wendy Kemker 3-2, Manon Gardien 3-3, Juliette Guittet 3-4, Juliette Guittet 3-5.

Hoofdklasse A

Reiger Boys-Be Quick’28 1-4 (1-0).
Niki Rensen 1-0, 1-1, 1-2, 1-3, 1-4.

Vierde klasse A
RKVV DEM-DZS 0-2 (0-1)
0-1, 0-2.

JONG HOLLAND BLIJFT HOPEN

 

JongHolland201821.jpg      

  

 

Jong Holland ziet de kansen op deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse met de week afnemen. Na de remise tegen Buitenveldert volgde een nederlaag op eigen veld tegen ZOB. De wedstrijd was nog niet eens een minuut onderweg en het stond al 1-0. Bas Blankendaal bezorgde de Alkmaarders een vliegende start. Na de gelijkmaker van ZOB bezorgde Alpay Alarslan Jong Holland een nieuwe voorsprong. Direct na rust kwam ZOB op gelijke hoogte. Na de 2-3 ging Jong Holland op jacht naar de gelijkmaker. Vlak voor tijd besliste ZOB de wedstrijd: 2-4. Ondanks de nederlaag mag Jong Holland blijven hopen op deelname aan de nacompetitie, maar de Alkmaarders hebben het niet meer in eigen hand.
FC Castricum verloor de laatste thuiswedstrijd met 1-3. Roy van Soest scoorde nog wel de gelijkmaker. AMVJ was de tegenstander.

Alcmaria Victrix verloor met 1-0 van EVC en mag proberen via de nacompetitie het derdeklasserschap te continueren.
DEM verloor met 6-1 van Kadoelen. Na vijfenveertig minuten stond er een 1-1 stand op het scorebord. Ray van Balen scoorde namens DEM.
Reiger Boys verspeelde tegen DZS een 0-3 voorsprong. Martijn Groof scoorde een glaszuivere hattrick. Toch ging het nog mis. DZS won namelijk met 4-3.

Flamingo's'64 zorgde weer voor spektakel in de vierde klasse A. CSV Dindua kreeg met 5-4 klop. Na de 1-0 van Ylias Bektas kwam Dindua op een 1-2 voorsprong. Maurice Gijzen zorgde voor een 2-2 tussenstand. Via Mique lDubois en weer Gijzen liepen de Alkmaarders uit naar 4-2. Ruben Beentjes scoorde vervolgens 5-3, waarna Dindua nog iets terugdeed.
AFC'34 verloor met 4-2 van kampioen Purmersteijn, dat ongeslagen blijft. Voor AFC'34 scoorde Verdi Sambode 1-1 en Joshua Souisay de 4-2.
De Kennemers, spelend in de vierde klasse B, behaalde een knappe 3-2 overwinning op Haarlem Kennemerland. Nick Deijle scoorde 1-1 en na rust bracht Mike Hary De Kennemers op gelijke hoogte. Robbin de Moor maakte het winnende doelpunt.
FC Velsenoord versloeg SVIJ met 3-1. Robin Mooijen was na rust verantwoordelijk voor de gelijkmaker, waarna ook Jimmy Bergwerf en Justin Theissling scoorden.
Jong Hercules verloor met 6-2 van HBC. Dennis van der Velde scoorde nog wel de 2-1 en de 3-2.

In de derde divsie deelden Jong Almere City en ODIN'59 de punten. Jurjen Dikker scoorde voor de Heemskerkers. 

Derde divisie A
Jong Almere City-ODIN’59 1-1 (0-1).
Jurjen Dikker 0-1, 1-1.

Tweede klasse A
FC Castricum-AMVJ 1-3 (1-1).
0-1 Roy van Soest 1-1, 1-2, 1-3.

CSV Jong Holland-ZOB 2-4 (2-1).
Bas Blankendaal 1-0, 1-1, Alpay Alarslan 2-1, 2-2, 2-3, 2-4.

Derde klasse A
EVC-Alcmaria Victrix 1-0 (0-0).
1-0.

sv Kadoelen-RKVV DEM 6-1 (1-0).
1-0, Ray van Balen 1-1, 2-1, 3-1, 4-1, 5-1, 6-1.

DZS-Reiger Boys 4-3 (0-3).
Martijn Groof 0-1, Martijn Groof 0-2, Martijn Groof 0-3, 1-3, 2-3, 3-3, 4-3.

Vierde klasse A
Flamingo’s’64-CSV Dindua 5-4 (2-2).
Yucel Gündogdu 1-0, 1-1, 1-2, Maurice Gijzen 2-2, Miquel Dubois 3-2, Maurice Gijzen 4-2, 4-3, Ruben Beentjes 5-3, 5-4.

Purmersteijn-AFC’34 4-2 (1-1).
1-0, Verdi Sambo 1-1, 2-1 , 3-1, 4-1, Joshua Souisay 4-2.

Vierde klasse B
FC Velsenoord-SVIJ 3-1 (0-1).
0-1, Robin Moojen 1-1, Jimmy Bergwerf 2-1, Justin Theissling 3-1.

HBC-CVVJong Hercules 6-2 (1-0).
1-0, 2-0, Dennis van der Velde 2-1, 3-1, Dennis van der Velde 3-2, 4-2, 5-2, 6-2.

BVV De Kennmers- f.c. Haarlem-Kennemerland 3-2 (1-2).
0-1, Nick Deijle 1-1, 1-2, Mike Hary 2-2, Robbin de Moor 3-2.
Uitgaven
WOW Publishing is uitgever van RegioVoetbalMagazine, een gratis maandblad over het amateurvoetbal in de regio Velsen-Noord tot en aan Heerhugowaard.
SWAT logo